HOMEfilmari nunti pitestifotograf pitesti
fotograf nunta pitestiFilmari_Video.htmlagentie de nunti pitesti
Fotograf nunta pitestiMy_Albums/My_Albums.htmlcameraman pitesti
dj pitestiDJ_Nunta.htmldj arges
florarie pitestiAr_Florale.htmldecoratii florale nunti pitesti
filmari nunti pitestiDecoratii.htmlfilmari pitesti
fantana cu ciocolata pitestiDiverse.htmldecoratii nunti pitesti
organizari nunti pitestiContact.htmlfotograf nunta arges
filmari nunti arges

Serviciile Noastre

aranjamente florale pitesti
decoratii nunti pitesti
dj nunta pitesti
dj botez pitesti
agentie nunti pitesti
florarie pitesti
filmari nunti pitesti
fotograf pitesti
fotograf nunta pitesti
cameraman pitesti
agentie de nunti pitesti
organizari nunti pitesti

Agentia de nunti Jumbo Advertising.

Filmari nunti Pitesti, Fotograf nunta Pitesti, Aranjamente florale nunti Pitesti, Decoratii nunti Pitesti, fantana de ciocolata pitesti, muzica nunta pitesti, florarie pitesti, DJ Pitesti, Decoratii baloane pitesti.

Totul pentru nunta ta. 

In ziua de astazi nu este nevoie decat de putina imaginatie pentru a crea o atmosfera placuta. Cu ajutorul nostru, orice petrecere devine o placere in spatele careia se afla persoane cu experienta in organizarea de nunti si evenimente speciale.
Reduceri pentru pachetele ce contin:  Filmare Video, Fotografii si Decoratie Sala.
filmari nunti pitesti

Filmari Video full HD si

Fotografii Profesionale


Suntem o echipa de experti in tot ceea ce inseamna productie video si foto in materie de nunti, de la idee si concept pana la produsul final.

Transformam orice locatie intr-o amintire extraordinara prin planificare si coordonare pe teren si prin editare digitala de exceptie.

Filmari Video pitestiFilmari_Video.htmlshapeimage_24_link_0
filmari video pitestiMy_Albums/My_Albums.htmlshapeimage_25_link_0

Aranjamente Florale Nunta Pitesti


Firma noastra are echipe specializate pentru realizarea aranjamentelor florale astfel incat este usor sa realizam diferite decoratii incepand cu cele mai simple ce se incadreaza oricarui buzunar si pana la cele mai complexe. Putem realiza aranjamente florale pentru masina mirilor, mesele invitatilor, buchete mireasa, nasa si domnisoare de onoare, arcada florala pentru intrare, stalpisori din fier forjat cu aranjamente florale etc.

DJ Nunta Pitesti, Arges


Pentru evenimente restranse, nunti, botezuri, onomastici, petreceri, in Pitesti - Arges va stam la dispozitie cu sonorizare precum si cu o colectie de melodii de toate genurile. Dj-ul noastru vine cu tot ceea ce trebuie, si cu ajutorul laptopului precum si a internetului mobil ne putem lauda ca nu exista melodie pe care sa nu o avem.

Aranjamente cu Fructe Pitesti


Aranjamentele cu fructe asezate pe mesele invitatilor pot inlocui cu usurinta fructierele standard ce sunt puse la evenimente astazi. Acestea sunt facute cu fructe proaspete, de sezon, anumite fructe fiind trase in ciocolata, asezate intr-o prezentare deosebita in cosulete cu marimi diverse, in functie de numarul de persoane asezate la acea masa.

florarie pitestiDiverse.htmlshapeimage_26_link_0
decoratii florale nunta argesDiverse.htmlshapeimage_27_link_0

Fantana de Ciocolata Pitesti


Cu ciocolata cu lapte sau alba, fantana de ciocolata se aseaza la intrarea in local impreuna cu fructe de sezon ce au ca scop deliciul invitatilor. Aceasta este ideala atat la nunti si botezuri cat si la aniversari si la petreceri private, inchirierea incluzand atat ciocolata cat si fructele, pretul fiind stabilit in functie de numarul de persoane invitate la petrecere.

Decoratii Nunti Pitesti


Agentia noastra de nuntii, pe langa aranjamnente florale, este specializata si in alte tipuri de decoratii pentru evenimente cum ar fi: plase de lumini si material textil, baloane jumbo, cu heliu si diverse decoratii cu baloane pentru nunti, botezuri si petreceri.

filmari nunti arges
fotograf nunta itesti
fotograf pitesti
agentie de nunti pitesti
filmari nunti pitesti
dj nunta pitesti
dj botez pitesti
agentie de nunti pitesti
filmari nunti pitesti

Lansari Porumbei Pitesti


Putand fi lansati atat la cununia civila cat si religioasa, lansarile de purembei dau foarte bine in filmarea video si fotografii. Mirii primesc doi porumbei albi cu care fac poze si ii lanseaza iar din doua colivii asezate in stanga si dreapta grupului de invitati se elibereaza apx 30-40 de porumbei.

fantana de ciocolata pitestiDiverse.htmlshapeimage_37_link_0
dj pitestiDiverse.htmlshapeimage_38_link_0

Carduri pentru mese


Carduri din carton cu numele invitatilor si/sau al mesei. Cardurile pot fi personalizate cu o urare din partea mirilor, precum si cu numele mirilor si/sau numarul mesei. Cardurile pot fi printate pe plicuri, astfel incat darul invitatilor sa fie asezat intr-un plic cu numele lor pe el.

Decoratii cu Baloane Pitesti


Cu o experienta de peste opt ani in decoratii, echipa noastra poate realiza diferite decoratii cu baloane pentru nunti si baoane cu figurine din folie, umplute cu heliu, pentru botezuri.

filmari nunta arges
fotograf pitesti
fotograf nunta pitesti
aranjamente florale pitestiAr_Florale.htmlshapeimage_42_link_0
dj pitestiDJ_Nunta.htmlshapeimage_43_link_0
decoratii nunti pitestiDecoratii.htmlshapeimage_44_link_0
filmari nunti pitestiDecoratii.htmlshapeimage_45_link_0